Je iPhone als trainingspartner

Sport en muziek gaan perfect samen. Neem nu ook je iPhone mee als je gaat joggen of fietsen om jezelf in het juiste ritme te brengen en te houden. Dankzij de handige accessoires kan je eenvoudig, makkelijk en eindeloos lang genieten van de muziek op jouw iPhone.

Super kwaliteit

De Apple apparaten zijn heel goede geluidsdragers. Zowel de iPhone, de iPad alsook de iPod zijn geschikt om jouw favoriete muziek op te slaan en er gebruik van te maken waar en wanneer jij dat wil. Dankzij de toepassing iTunes kan je alle muziekbestanden uploaden naar jouw iPhone. Houd er wel rekening mee dat je dit op de juiste wijze doet. Je moet er bijvoorbeeld op letten dat de muziek in het juiste formaat is opgeslagen, namelijk MP3. Vervolgens zorg je dat de muziekbestanden opgeslagen zijn in de bibliotheek van iTunes. Van daaruit kan je ze eenvoudig overzetten naar je iPhone. Natuurlijk moet je dan wel even je computer en je telefoon op elkaar aansluiten (met behulp van de laadkabel van je Apple apparaat). Om het jezelf helemaal makkelijk te maken kan je de optie inschakelen om automatisch te synchroniseren, waardoor de muziekbestanden op jouw iPhone steeds up-to-date zijn.

Armholsters

Als je gaat fietsen heb je je beide handen nodig om het stuur vast te houden. Bij joggen is dat niet het geval, maar het is dan nog steeds niet handig om te gaan rennen met je iPad in je handen. Dat vraagt om problemen. Het is niet prettig om je telefoon in je achterzak te stoppen en de meeste trainingsvestjes hebben geen binnenzak. Om je van dit probleem te verlossen, kan je gebruik maken van een armholster. Hierin plaats je je iPhone op een eenvoudige en veilige manier, zonder enig risico op schade of vallen. Je brengt de armholster stevig aan rondom je arm en je kan tijdens het sporten heel makkelijk je iPhone blijven bedienen om een ander nummer te kiezen of het geluidsniveau aan te passen. De meeste holsters zijn waterbestendig (makkelijk als het regent of zelfs tegen zweet) en kunnen gebruikt worden voor alle types van de nieuwste iPhones.

Andere soorten holsters

Er zijn natuurlijk heel wat verschillende soorten holsters waarin je je iPhone kan plaatsen om deze te beschermen tegen schades en slijtage. De mogelijkheden zijn dan ook heel divers. Er is vast ook een holster voor jou die perfect beantwoordt aan hetgeen jij zoekt.